Samlade annonser för din blogg

Har du någon gång tyckt att det känts jobbigt att behöva kolla flera olika sidor efter annonser för varor du vill ha? Nu kan du slippa allt detta krångel på ett väldigt enkelt vis. Besök helt enkelt allaannonser och sök efter det du vill hitta och vart du vill hitta det så kommer sidan att visa ett resultat som är kombinerat från flera olika sidor. Men vad har då allt detta med en blogg att göra? Det är nämligen så att för att kunna driva en framgångsrik blogg så krävs det mycket tid och gärna ett skapligt kapital att arbeta med. Dessa saker kan enkelt åstadkommas med hjälp av detta. Det är så enkelt att använda denna tjänst att du sparar massor med tid och det blir lätt att hitta billigaste möjliga produkter, samtidigt som du kan sälja saker fort. Du kan även välja att på din blogg annonsera för just denna sida och på så sätt dra in extra kapital till att utveckla bloggen och göra den mer och mer attraktiv för andra.

Fördelar och nackdelar

Fördelarna är de självklara, det blir väldigt lätt för konsumenten att hitta just det de letar efter utan att behöva kolla på flera olika sidor. Här kan man helt enkelt göra en sökning och se resultaten från flera sidor samtidigt. Tiden som en potentiell köpare behöver lägga ner för att hitta annonsen kommer även att minskas vilket gör att köparen inte kommer vara lika trött och frustrerad av allt letande vilket i sin tur skulle kunna leda till att köparen är villig att betala ett något högre pris. Alla tjänar på det, köparen får det denne letar efter på kort tid och säljaren får mer för sin vara.

Det hela har dock en nackdel. En del av dessa sidor lever bland annat på att de visar reklam på sin sida och för varje person som öppnar en sökning eller klickar vidare till nästa sida får de en liten summa. Ifall alla dessa personer istället började använda denna samlingstjänst så skulle intäkterna för annonssidan att minska vilket i sin tur, i värsta fall, skulle kunna leda till att sidan får stänga ner.

En annan nackdel är att än så länge finns det inte jättemånga sidor representerade så man skulle ändå behöva göra vissa sökningar individuellt på de saknade sidorna. Det jobbas dock hela tiden med att förbättra tjänsten och inkludera flera sidor.

Slutsats

Efter lite mer arbete så kan sidan helt klart bli riktigt bra. Potentialen för sidan är enorm och den skulle utan problem locka till sig många användare. Det är en sida som har hittat ett område som verkligen går att förbättra och de jobbar på bra med att lyckas implementera en bra och innovativ lösning på just det problemet.

Det är helt klart en tjänst som man kan ha mycket nytta av när man bygger upp sin blogg och det finns många anledningar till att använda sig av den. Kraften i annonser är stor vilket man kan läsa om

här, och man kan inte undvika att låta sig bli inspirerad av möjligheterna.

Back to Top
envy-blog