Bli bättre på fastighetsförvaltning genom att läsa bloggar

Så länge människor behöver ha ett tak över huvudet och bo i ett hem kommer fastighetsförvaltning vara viktigt. Detta grundläggande behov är stort och i Sverige finns det för närvarande omkring 3,3 miljoner fastigheter. Om du äger en av dessa fastigheter eller är styrelsemedlem i en bostadsrättsförening är det bra att läsa om branschen. Du kommer aldrig bli uttråkad med tanke på hur spännande, dynamisk och händelserik fastighetsbranschen är.

Oroa dig inte om du blir överväldigad av hitta nyttig information du behöver om fastighetsförvaltning. Med hjälp av lättlästa bloggar lär du dig om det senaste inom fastighetsbranschen och vilken nytta du har av fastighetsförvaltning. Faktum är att det finns tusentals bloggar att läsa på internet och det är ett roligt sätt att bli insatt i området.

Upptäck förvaltningsplattformen Nabo

Sannolikheten är stor att du upptäcker den innovativa förvaltningsplattformen Nabo som är utvecklad för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och flerbostadshus. Nabos digitala förvaltningsplattform gör fastighetsförvaltning enklare med smarta funktioner och tjänster. Det är en heltäckande lösning där du får allt i ett – jurist, förvaltare, tekniker och ekonom i fickan!

Nabos fastighetsförvaltning kan nämligen delas in i tre delar:

  • Ekonomisk förvaltning. Nabo sköter alla ekonomiska ärenden som redovisning, fakturor, bokföring, löpande administration samt lägenhetsregister och överlåtelsehantering. Du får även rådgivning och expertstöd genom Nabos erfarna ekonomer.
  • Teknisk förvaltning. Teknisk förvaltning består av att underhålla fastigheten på ett förebyggande sätt och ta ansvar för fastighetens framtida underhåll. Nabo sköter den löpande tillsynen och tar hand om eventuella skador som behöver åtgärdas.
  • Fastighetsskötsel. Nabos fastighetsskötsel ser till att fastigheten ger ett välvårdat intryck och att tekniker rycker in vid akuta behov.

Det råder inga tvivel om att Nabo är en utmärkt resurs för att lära sig mer om fastighetsförvaltning och vad det innebär. Du får lära dig om de senaste trenderna, tekniken och tipsen inom fastighetsbranschen.

Begär en offert på några minuter

Som märker hittar du allt du behöver veta om fastighetsförvaltning hos Nabo. Du kanske till och med själv blir inspirerad av att ta kontakt med Nabo och begära en offert. Att begära en offert tar endast några minuter och kräver bara att du anger kontaktuppgifter och namn på föreningen. Tveka inte att besöka Nabos hemsida redan nu för att sätta igång.

Back to Top
envy-blog