Kör igång en blogg om rekrytering

Om du funderar på att köra igång en blogg om rekrytering och letar efter tips behöver du inte leta längre. Här kommer du att få praktiska tips på hur du kommer igång snabbt. En myt om bloggande är att du måste vara bra på att skriva för att lyckas. Sanningen kan inte vara längre från det. I själva verket är nyckeln till en framgångsrik blogg att du har passion för ämnet och ständigt uppdaterar med nya inlägg. Dina läsare kommer att uppskatta dina personliga perspektiv på saker och ting.

Du kommer igång enkelt genom att följa dessa steg:

1. Välj ett namn på din blogg.

2. Registrera och publicera din blogg.

3. Anpassa och designa din blogg.

4. Börja skriva och publicera ditt första inlägg.

5. Få fler människor att läsa din blogg med marknadsföring.

Tips på vad du kan skriva om rekrytering

Det bästa sättet att få inspiration för att skriva om rekrytering är att besöka Bravura som är experter på att matcha talanger. Bravura har en speciellt stark närvaro i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Bravura är både ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som fokuserar på att få rätt person på rätt plats, närmare bestämt att hitta en person med rätt kvalifikationer och egenskaper för uppgiften. Fördelen med Bravura är att de har en lång erfarenhet av att hitta kandidater på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Vidare kan du nämna att Bravura jobbar med rekryteringar inom många branscher, som till exempel:

  • IT/Tech.
  • Administration.
  • Försäljning och kundsupport.

Skriv gärna ett inspirerande inlägg om varför så många väljer Bravura. Berätta att det beror på att de levererar ett högre engagemang och utgår från filosofin om att processen ska vara så enkel som möjligt. Genom att välja Bravura kan du lättare fokusera på din kärnverksamhet och bara vänta tills rätt kandidat presenteras. Så se till att dela med dig av denna kunskap med dina läsare och berätta om dina egna erfarenheter från rekrytering. Det viktigaste av allt är att du visar ett genuint intresse för ämnet eftersom ett ointresse snabbt kommer att läggas märke till av dina läsare. Det sista du vill ha är läsare som lämnar din blogg på grund av bristande intresse. När du visar passion för ditt ämne smittar det av sig och får dina läsare att vilja läsa mer om det.

Back to Top
envy-blog