Höj kvaliteten på dina blogginlägg med bilder

Så du har gjort det enda rätta och skaffat dig en egen bloggdomän och betalat en liten summa pengar för att få tillgång till unika designverktyg och andra funktioner. Allt i syfte att få din blogg att stå ut från mängden. Nu återstår att skriva, skriva, skriva.

Men, det handlar inte nödvändigtvis bara om att skriva, ett bra sätt att lyfta ditt innehåll ytterligare är att bifoga passande bilder till dina blogginlägg. Här är förstås det allra roligaste om du själv är duktig på att fotografera och kan bifoga foton du tagit själv, men beroende på vilket ämne din blogg behandlar så finns ju inte alltid den möjligheten att själv bidra med det visuella materialet.

Men foton kostar ju pengar? Nej, det behöver de verkligen inte göra. Det finns gott om sidor på nätet som tillhandahåller foton som faller under den så kallade Creative Commons-licensen. Det finns tillgång till tiotusentals bilder inom mängder av olika kategorier som täcker in allt från teknik till träning, familjeliv och snart sagt allt.

Det är ett sätt att krydda sina inlägg utan att göra plånboken tunnare på kuppen. Ett snyggt bildsatt inlägg blir både mer inbjudande och ser proffsigare ut.

Back to Top
envy-blog